GENÇLİĞE YATIRIM GELECEĞE YATIRIM

KEPEZ’E 28'NCİ SEMT SPOR SAHASI

GENÇLİĞE YATIRIM GELECEĞE YATIRIM
08 Kasım 2019 - 17:19
Kepez Belediyesi'nin Gaziler Mahallesi'ne kazandırdığı semt spor sahası törenle hizmete açıldı.

Kepez Belediyesi, ilçeye 28'inci semt spor sahasını kazandırdı. Gaziler Semt Spor Sahası düzenlenen törenle hizmete açıldı. Törene Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kepez Muhtarlar Dernek Başkanı Feyzullah Büyükkeleş, meclis üyeleri, belediye başkan yardımcıları, muhtarlar ve mahalle sakinleri katıldı. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ilçeye 28'nci semt spor sahasını kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi. Eserler zincirine yeni halkalar eklemenin ve eklenen her halkanın güzelliğini ve sevincini birlikte yaşamanın en büyük mutluluk olduğunu belirten Başkan Tütüncü, “Bugün Gaziler'de gençlerimize, çocuklarımıza, bambaşka bir yaşam alanı olacak, güzel bir spor tesisinin açılışını yapıyoruz. Bizi heyecanlandıran en önemli şey ise hemen yanı başımızda bulunan Gaziler Aile Yaşam Merkezimiz" dedi.

GAZİLERE YEPYENİ BİR HAYAT
Gaziler Aile Yaşam Merkezi’nin açılış için gün saydığına değinen Başkan Tütüncü, “Temelini birlikte attığımız ve emek emek yükselttiğimiz merkezimiz, çok yakında hizmete girecek. Merkezimiz, köyden mahalleye dönüşen Gaziler’dekihemşehrilerimizin sağlık hizmetlerinden meslek kurslarına, emekli kahvesinden kütüphaneye, bilişim sınıflarına kadar sosyal ihtiyaçlarına cevap verecek. Kültür sanat etkinliklerinin, düğün, mevlit, nişan, nikah yapılabilecek salonlarında yer aldığı Gaziler Aile Yaşam Merkezi ile mahalle sakinlerimiz şehrin sosyal yaşamına dahil olabilecek. Gaziler Mahallesine sosyal yaşam alanları ile yepyeni bir hayat getiriyoruz“ diye konuştu.

"HER YIL BİNLERCE ÖĞRENCİYE KURS"

Kepez Belediyesi’nin eğitime sağladığı katkılara da değinen Başkan Tütüncü, Gaziler Sosyal Yaşam Merkezi’nde öğrencilere yönelik kurslarında açılacağını dile getirdi. Kepez Belediyesi’nin öğrencilere sağlanan etüt bakımından da Türkiye sıralamasında çok önemli bir yere sahip olduğuna da değinen Tütüncü, yılda 5 binden fazla öğrenciye kurs verildiğini ve bu konuda bir elin parmaklarını geçmeyecek kadar az sayıda belediyenin başarı sağladığını da sözlerine ekledi. Belediye Sağlık Merkezi hizmetlerine de değinen Başkan Tütüncü, sağlık hizmetlerinin Gaziler Aile Yaşam Merkezi’nde bambaşka bir seviyeye taşınacağını da vurguladı.
Başkan Tütüncü'nün konuşmasının ardından, Gaziler Semt Spor Sahası kurdele kesimi ile hizmete açıldı. Semt spor sahasının açılışının ardından Başkan Tütüncü ve konuklar, önümüzdeki günlerde açılışı yapılacak Gaziler Aile Yaşam Merkezi'ni gezdi.

Haber merkezi


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum