Erdinç, dünyaevine girdi

ANTALYALI şarkıcı Erdinç Karadeniz, menajeri Hacer Karasaç ile özel bir restoran parkta düzenlenen nikah töreni ile dünyaevine girdi. Lara'daki düğüne, aralarında şarkıcı Cengiz...

Erdinç, dünyaevine girdi
13 Ekim 2021 - 15:44
ANTALYALI şarkıcı Erdinç Karadeniz, menajeri Hacer Karasaç ile özel bir restoran parkta düzenlenen nikah töreni ile dünyaevine girdi.

Lara'daki düğüne, aralarında şarkıcı Cengiz Kurtoğlu, iş insanı Mehmet Akdağ, Murat Süğlün, Hakan Saltoğlu gibi iş, sanat ve turizm dünyasından ünlülerin bulunduğu onlarca davetli katıldı. Pandemi nedeniyle 1 yıl ertelenen düğünün nikahını, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal kıydı. Başkan Uysal, çifte mutluluk diledi ve kahve fincanı hediye etti. Nikahtaki 'evet' sırasında şarkıcı Erdinç, ayağını eşine uzatıp bastırdı. 43 yaşındaki şarkıcı Erdinç'in esprileri davetlileri güldürdü. Çiftin nikah şahitliklerini Mine Sayar, Günhan Tunçsiperi ve Mustafa Selçuk Yaptı.

"İnsanlar şaşırdı ama evlenmemize çok sevindiler" diyen Erdinç, "Hacer benim 15 yıllık arkadaşım, 5 yıllık menajerim, 2 yıllık sevgilimdi. Şimdi de hayat arkadaşım oldu" dedi. 42 yaşındaki Hacer Karasaç da "Bundan sonraki emeklilik yaşamımda kendime hayat arkadaşı yaptım" diye konuştu.

 

 

 

 

 

 


DHA

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum