Çimşit: Kadına şiddete sıfır tolerans

KORKUTELİ Kaymakamı Ömer Çimşit, "İlçemizde kadına şiddete sıfır tolerans ilkesi ile hareket etmeye devam edeceğiz" dedi. Korkuteli'de 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı...

Çimşit: Kadına şiddete sıfır tolerans
25 Kasım 2021 - 17:20
KORKUTELİ Kaymakamı Ömer Çimşit, "İlçemizde kadına şiddete sıfır tolerans ilkesi ile hareket etmeye devam edeceğiz" dedi.

Korkuteli'de 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü kapsamında, kadına yönelik şiddetle mücadele edilmesi, alınması gereken önlemler ile kurumlar arası iş birliğini sağlamak amacıyla toplantı yapıldı. "Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Koordinasyon, İzleme ve Değerlendirme Komisyon Toplantısı'na Kaymakamı Ömer Çimşit başkanlık yaptı. Toplantıya İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Akbulut, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Vedat Kılınç, Sağlık Müdürü Dr. Oya Dirican, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf Müdürü Saliha Şahintürk ile İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Abdullah Güven katıldı.

KADINA KARŞI ŞİDDETE SIFIR TOLERANS

Kadına yönelik şiddet için alınması gereken tedbirler ile ilgili açıklama yapan Kaymakam Çimşit, "Yapılan çalışmalar kadının korunması için önemli. Şiddeti meydana getiren etmenlerin belirlenerek gerekli çalışmaların yapılması, çalışmaların gözden geçirilmesi gerekmektedir. İlçemizde kadına şiddete sıfır tolerans ilkesi ile hareket etmeye devam edeceğiz" dedi.


DHA

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum