Çağman'ın sorunları çözümlendi

ANTALYA'nın Demre ilçesinin en uzak mahallesi olan Toroslardaki Çağman Mahallesi'nin sorunları çözümlendi. Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya, beraberinde Demre Belediye Başkan...

Çağman'ın sorunları çözümlendi
26 Eylül 2021 - 10:08
ANTALYA'nın Demre ilçesinin en uzak mahallesi olan Toroslardaki Çağman Mahallesi'nin sorunları çözümlendi.

Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya, beraberinde Demre Belediye Başkan Yardımcısı Salih Günay, belediye meclisi üyeleri Gülsüm Cengiz, Muhammet Tural, Önder Özkal, belediye birim müdürlerinin katılımıyla Çağman Mahallesi'nde bir mahalle toplantısı düzenledi. Toplantıda Çağman Mahallesi Muhtarı Ramazan Harmandar ve mahalle halkının isteklerini dinlemişti. Çağmanlılar, en çok mahalle aralarındaki yollarının yazın toz, kışın çamur içinde olduğunu, yağmur suyunun alt yapı olmadığı için yollarını bozduğunu, mahalle binasının eksiklerinin giderilmesini istedi.

Demre Belediyesi hızla harekete geçerek, Çağman Mahallesi'nin sorunlarını büyük oranda giderdi. Bir hafta süren çalışmalarda Çağman Mahallesi'nin yağmur suyu sorunu yaşanan ara yollarına, yağmur suyu tahliyesi için 40 beton büz kondu, kanallar temizlendi. Mahallenin ara yolları 1500 metrekarelik betonla kaplandı. Mahalleye bir otobüs durağı yapıldı. Çocuk parkına iki kale direği yerleştirildi. Köy konağının boyası, badanası yapıldı. Köy konağına tezgah ve dolaplar yapılacak.

Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya, "Yaptığımız mahalle toplantısında vatandaşlarımızın isteklerini dinlemiştik. Hemen bir program yaptık. Çünkü Çağman bizim ilçe merkezine en uzak ve Toroslardaki en yüksek mahallemiz. İlçemize 34 kilometre uzakta. Kış gelmeden isteklerinin neredeyse tamamını toplantının hemen ardından yerine getirdik. Yapılan hizmetler, Çağmanlı hemşehrilerimize hayırlı olsun" dedi.


DHA

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum