Böcek, eğitim yılı açılışına katıldı

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Muhittin- Mustafa Böcek Anadolu Lisesi'nde düzenlenen 2019-2020 eğitim-öğretim yılı açılış törenine katıldı.

Böcek, eğitim yılı açılışına katıldı
09 Eylül 2019 - 17:05
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, her yıl olduğu gibi bu yıl da merhum babasının isminin yer aldığı Muhittin- Mustafa Böcek Anadolu Lisesi'nde, yeni eğitim öğretim yılının açılışını gerçekleştirdi. Öğrencilerin sevgi gösterileriyle karşılanan Böcek, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı olarak Gazipaşa'dan Kaş'a kadar eğitime destek olacağını ifade ederek, yeni dönemin hayırlı olmasını diledi.
 
EĞİTİME DESTEK SÖZÜ
Başkan Böcek, 4 yıl önce 340 öğrenciyle eğitim-öğretime başlayan Muhittin- Mustafa Böcek Anadolu Lisesi'nin bugün 1550 öğrenci ile yoluna devam ettiğini belirterek, “Bu gururu bizlere yaşatan siz velilerimize, kıymetli öğretmenlerime, müdürüme, öğrencilerimize ve aileme bir kez daha teşekkür ediyorum. Bu okul benim için, ailem için, Antalyamız için çok özel ve güzel bir okuldur" dedi. Başkan Böcek, törenin sonunda öğretmenler ve veliler ile sohbet etti.
DHA

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum