Beyaz Baston Körler Bağımsızlık ve Güvenlik Günü yürüyüşü

ANTALYA Beyaz Baston Görme Engelliler Derneği tarafından, Dünya Beyaz Baston Körler Bağımsızlık ve Güvenlik Günü dolayısıyla Kemer'de farkındalık yürüyüşü gerçekleştirildi....

Beyaz Baston Körler Bağımsızlık ve Güvenlik Günü yürüyüşü
15 Ekim 2021 - 18:08
ANTALYA Beyaz Baston Görme Engelliler Derneği tarafından, Dünya Beyaz Baston Körler Bağımsızlık ve Güvenlik Günü dolayısıyla Kemer'de farkındalık yürüyüşü gerçekleştirildi.

Liman Caddesi'nden Mustafa Ertuğrul Aker Parkı'na yapılan yürüyüşe, Antalya Beyaz Baston Görme Engelliler Derneği Başkanı Oğuz Özdemir, dernek genel sekreteri ve Kemer Türk Kadınlar Birliği Kemer Şube Başkanı Hacer Akdağ, Kemer Engelliler Derneği Başkanı Nur Yanmış, Kemer Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Özden Sayındaş, dernek üyeleri, engelli çocuklar ve aileleri katıldı. Farkındalık yürüyüşüne katılanları Liman Caddesi sonunda Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül karşıladı. Etkinliğe katılanlar Mustafa Ertuğrul Aker Parkı'nda Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ile bir araya geldi.

Etkinlikte Başkan Topaloğlu, görme engelli çocuklarla sohbet etti. Farkındalık oluşturmak için yapılan yürüyüşün çok büyük anlam taşıdığını dile getiren Başkan Topaloğlu, görme engellilere yardımcı olabilmek için daha duyarlı davranılması gerektiğini söyledi. Antalya Beyaz Baston Görme Engelliler Derneği Başkanı Oğuz Özdemir, 15 Ekim Beyaz Baston Körler Bağımsızlık ve Güvenlik Günü'nü farklı ilçelerde farkındalık yürüyüşü gerçekleştirerek kutladıklarını belirtti. Derneğin genel sekreteri Hacer Akdağ da Kemer'deki yürüyüşe katılımın fazla olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 


DHA

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum