Bayramda yolda olanlara çiçek, şeker ve kolonyalı karşılama

ANTALYA'da şehre giriş yapılan polis ve jandarmanın uygulama noktalarında, bayramda kısıtlamadan muaf olup yolda olanlar çiçek, bayram şekeri ve kolonya ile karşılandı. Vali Ersin...

Bayramda yolda olanlara çiçek, şeker ve kolonyalı karşılama
13 Mayıs 2021 - 14:44
ANTALYA'da şehre giriş yapılan polis ve jandarmanın uygulama noktalarında, bayramda kısıtlamadan muaf olup yolda olanlar çiçek, bayram şekeri ve kolonya ile karşılandı. Vali Ersin Yazıcı da Aksu uygulama noktasını ziyaret ederek, sürücüler ve yolculara çiçek, şeker ve kolonya ikramında bulundu.

Vali Ersin Yazıcı, sokağa çıkma kısıtlaması ve Ramazan Bayramı nedeniyle Aksu ilçesinde Isparta yolu üzerindeki polis ve jandarmanın uygulama noktasını ziyaret etti. Ziyarete Başsavcı Halil İnal, Aksu Kaymakamı Aydın Ergün, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mustafa Bayoğlu, Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan, Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin de katıldı.

Görevli personelle bayramlaşan Vali Yazıcı, Isparta yönünden Antalya'ya giriş yapan kısıtlamadan muaf sürücüler ve beraberindeki yolcularla da bayramlaştı. Vali Yazıcı ve güvenlik güçleri tarafından durdurup kontrol edilen araçlardaki sürücüler ve yolculara karanfil, bayram şekeri ve kolonya ikramında bulunuldu.

Pandemi sürecinin devam ettiğine dikkat çeken Vali Ersin Yazıcı, şu çağrıda bulundu:

"Pandemi koşullarında bayram biraz kısıtlanarak kutlanıyor. Ama halkımızdan özellikle şunu da bir kez daha istirham ediyorum ki, lütfen evde kalalım, ev ziyaretleri de yapmayalım. Rakamlarımız düşmeye başladı, iyiye doğru gidiyoruz. İnşallah bayram sonuna kadar rakamların daha da düşeceğini tahmin ediyoruz. Evde kalan vatandaşlarımızın kendi çekirdek aileleriyle bayramlarını kutlamalarını, bu bayramı da bu şekilde geçirdikten sonra inşallah ileriki bayramlarda önceki yıllarda olduğu gibi geleneklerimize uygun ve güzel bir şekilde bayramımızı kutlayabilmek için bu bayram biraz daha sabırlı ve kısıtlamalara uymamız lazım. Tabi bayramı kutluyoruz ama İsrail'in Filistinli Müslümanlara karşı yaptıklarını da kınıyoruz. Biraz buruk bir bayram oluyor bu manada da. Tüm Antalyalı hemşehrilerimin kurallara uygun bir şekilde bayramı kutlamalarını bekliyorum ve inşallah daha sağlıklı güzel günler buluşmak dileğiyle."


DHA

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum