Başkan Topaloğlu çalışmaları inceledi

HAFTA sonu sokağa çıkma kısıtlaması ile birlikte vatandaşlar evde kalırken, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Başkan Yardımcısı Emin Gül ile birlikte Kemer'de...

Başkan Topaloğlu çalışmaları inceledi
24 Ocak 2021 - 16:48
HAFTA sonu sokağa çıkma kısıtlaması ile birlikte vatandaşlar evde kalırken, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Başkan Yardımcısı Emin Gül ile birlikte Kemer'de gerçekleştirilen projelerde gelinen son durumu görmek için sahadaydı.

Başkan Necati Topaloğlu, Kemer 1 yolu üzerinde ASAT tarafından gerçekleştirilen alt yapı çalışmalarında görev yapan ekiplere kolaylıklar dileyip son durumu öğrenirken, ardından Kındıl Sahil Projesi başta olmak üzere Atatürk Parkı ve Mustafa Ertuğrul Parkı'ndaki çalışmaları yerinde inceledi.

Kemer'deki değişime dikkat çeken Başkan Necati Topaloğlu, "Kemer'de değişim devam ediyor. Sokağa çıkma kısıtlamasının uygulandığı şu anlarda dahi ekiplerimiz projelerimizi hayata geçirmek adına var güçleri ile çalışıyor. Bugün ASAT tarafından Kemer 1 yolunda gerçekleştirilen çalışmaları yerinde gördük, bilgi aldık ve ekiplere kolaylıklar diledik. Kındıl Sahil Projemiz ile birlikte Atatürk Parkı ve Mustafa Ertuğrul Parkı'nda çalışmaları kontrol ettik. Her şey güzel gidiyor. Kemer Belediyesi'nin pandemiye rağmen yatırımlar son hızıyla devam ediyor. Kemerliler brizlere güvensinler. Sezona Kemer'de gözle görülür bir değişim olacak ve gelen misafirlerimiz tarafından da beğeni alacak. Bundan hiç şüphemiz yok" diye konuştu.


DHA

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum