Başkan Sözen, Nar Beach plajlarını inceledi

MANAVGAT Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Antik Side'de hayata geçirilen Nar Beach tesislerini gezdi. Başkan Sözen, Antik Side'ye yeri daha önceden belirlenen 3'üncü bir halk plajının daha...

Başkan Sözen, Nar Beach plajlarını inceledi
22 Haziran 2021 - 15:28
MANAVGAT Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Antik Side'de hayata geçirilen Nar Beach tesislerini gezdi. Başkan Sözen, Antik Side'ye yeri daha önceden belirlenen 3'üncü bir halk plajının daha yapılması konusunda talimat verdi.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Side Antik Kenti'ne modern, hijyenik, ekonomik ve kullanışlı yepyeni halk plajları kazandırdı. Side'nin tarihteki adı olan 'Nar' ismi verilen sahiller, ilk günden itibaren yerli ve yabancı ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi gördü. Faaliyete geçen Nar Beach 1 ve Nar Beach 2 halk plajlarında bay ve bayan wc'ler, soyunma kabinleri, duşlar, kafeterya ve 150 şezlong yer alıyor. Plajlarda halkın ucuz bir şekilde yararlanacağı bir de kafeterya bulunuyor.

Nar Beach 1 ve Nar Beach 2 plajlarını ziyaret eden Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, halk plajlarının sayılarını arttırdıklarını belirterek, Side'nin eşsiz güzelliklerini turizmle ve kent halkıyla paylaştıklarını belirtti. Sözen, Antik Side'ye yeri daha önceden belirlenen 3'üncü bir halk plajının daha yapılması konusunda da Etüt Proje Müdürlüğü'ne proje talimatı verdi. Başkan Şükrü Sözen, "Manavgat'ımızdaki halk plajlarımızın sayısını arttırarak yerli ve yabancı misafirlerimizle eşsiz güzellikteki sahillerimizde keyifli anlar yaşamasını arzuluyoruz. Antik Side içerisinde 3'üncü bir halk plajını da en kısa sürede tamamlayarak halkımızın kullanımına sunacağız. Tüm vatandaşlarımızın ve ziyaretçilerimizin, sahillerimizin eşsiz güzelliğinde keyifli vakitler geçirmesini temenni ediyorum. Sahillerimiz tüm halkımıza hayırlı uğurlu olsun" dedi.


DHA

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum