Başkan Böcek: Finike'ye yakışır Cumhuriyet Meydanı yapacağız

FİNİKE'de muhtarlar ile bir araya gelen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, ilçeye Cumhuriyet Meydanı kazandırma müjdesi verdi. Finike'de temaslarda bulunan Antalya...

Başkan Böcek: Finike'ye yakışır Cumhuriyet Meydanı yapacağız
27 Ocak 2022 - 16:20
FİNİKE'de muhtarlar ile bir araya gelen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, ilçeye Cumhuriyet Meydanı kazandırma müjdesi verdi.

Finike'de temaslarda bulunan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, ilk olarak Finike Ziraat Odası Başkanı Halil Sarıçobanoğlu'nu ziyaret etti. Başkan Böcek, üreticilerin sorunlarını dinleyerek, Büyükşehir Belediyesi olarak kırsalda yapılan çalışmaları anlattı. Başkan Muhittin Böcek, daha sonra Büyükşehir Belediyesi bürokratları ile birlikte muhtarlar, Sivil Toplum Kuruluşları (STK) ile bir araya geldi. Başkan Böcek, Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi ile birlikte Finikeli muhtarları dinledi, taleplerini alarak, yapılacak çalışmaları ve projeleri paylaştı.

'NE SÖZ VERDİYSEK YAPIYORUZ'

Başkan Muhittin Böcek, Finike'ye önemli yatırımlar yaptıklarını belirterek, "Finike Belediyemizin 60 milyon TL'lik bütçesi kadar Büyükşehir Belediyesi olarak Finike'ye yatırım yapıyoruz. Finike'mize yakışır bir Cumhuriyet Meydanı yapacağız. Muhtarlarımızın, STK temsilcilerimizin talep ve önerilerini alarak, birlikte çözüm önerileri getiriyoruz. Ben sizlere yapamayacağım hiçbir söz vermem. Seçim döneminde Finike meydanına gelip miting yaptığımız günlerde ne söylediysek onları yapmaya çalışıyoruz. Hayatım boyunca vatandaşlarımızın hep dertlerine derman olmaya çalıştım. Ne söylediysek onu da sırasıyla yapıyoruz" dedi.

YAPILAN HİZMETLER İÇİN TEŞEKKÜR

Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi ise Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin ilçeye yaptığı hizmetlerden son derece mutlu olduklarını belirterek Başkan Muhittin Böcek'e teşekkür etti.

 


DHA

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum