Bakan Çavuşoğlu'dan hastane ziyareti

DIŞİŞLERİ Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, ALKÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Hüseyin Lakadamyalı ile yeni yönetimini ziyaret ederken, pandemi döneminde yapılan...

Bakan Çavuşoğlu'dan hastane ziyareti
28 Mayıs 2021 - 17:40
DIŞİŞLERİ Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, ALKÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Hüseyin Lakadamyalı ile yeni yönetimini ziyaret ederken, pandemi döneminde yapılan hizmetler ve hastanenin mevcut durumu hakkında bilgi aldı.

Dün akşam Bahçeşehir Okulları Stadyumu'nda Türkiye A Milli Takımı ve Azerbaycan arasında oynanan maçı izlemek için Antalya'nın Alanya İlçesine gelen Bakan Mevlüt Çavuşoğlu, bugün Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ni ziyaret etti. Bakan Çavuşoğlu, hastane başhekimi Prof. Dr. Hüseyin Lakadamyalı ve yeni yönetimle bir araya geldi. Bakan Çavuşoğlu'na bu ziyaretinde Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer, ALKÜ Rektörü Prof. Dr. Ekrem Kalan, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erdoğan Aslan, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu eşlik etti.

'YENİ HİZMETLERİN İLÇEYE KAZANDIRILMASI İÇİN İSTİŞARE HALİNDEYİZ'

Ziyarette Bakan Çavuşoğlu pandemi döneminde yapılan hizmetler, hastanenin mevcut durumu ve yapılacak hizmetler hakkında bilgi alırken, başhekim Lakadamyalı salgınla birlikte hastanede açılan yeni yatırımlar, devam eden sağlık hizmetlerinin son durumu ve ilerideki süreçte yapılacak olan sağlık yatırımlarıyla ilgili sunum yaptı. Başhekim Lakadamyalı, kısa, orta ve uzun vadede vatandaşlara sunulan, açılan sağlık hizmetleri, istatistik bilgileri ve ihtiyaçları Bakan Çavuşoğlu ile paylaştı. Bakan Çavuşoğlu vatandaşlara en iyi sağlık hizmetinin verilmesi adına çalışmaları yakından takip ettiklerini, yeni sağlık hizmetlerinin ilçeye kazandırılması için hastane yönetimiyle istişare halinde olduklarını belirtti. Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, ALKÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Lakadamyalı ve yönetimine verdikleri hizmetler için teşekkür ederek talepleriyle yakından ilgileneceklerini sözlerine ekledi.


DHA

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum