ARTIK YÜKSELİŞ ZAMANI

DEVAMI GELSİN! AKREP, ÇIKIŞINI SÜRDÜRMEK İSTİYOR…

ARTIK YÜKSELİŞ ZAMANI
28 Şubat 2019 - 17:29
Süper Lig’de geçen hafta Sivasspor'udeplasmanda 2-1 mağlup ederek 7 maçlık galibiyet hasretini dindiren Antalyaspor, 24’üncü haftanın açılış maçında MKE Ankaragücü'nü konuk edecek.Kırmızı-beyazlı Akrepler, ev sahibi olmanın avantajını kullanarak sahadan galibiyetle ayrılmak istiyor.
Spor Toto Süper Lig'in 24'üncü haftasının açılış mücadelesinde Antalyaspor, evinde MKE Ankaragücü'nü konuk edecek. Ligin ikinci yarısına kötü bir başlangıç yapan ve 76 gün sonra Sivasspor karşısında ilk galibiyetini alan kırmızı beyazlılar, evinde ağırlayacağı Ankaragücü karşılaşmasından da sahadan galibiyetle ayrılmak istiyor.Son 3 haftada 7 puan toplayan Ankaragücü ise çıkışını Antalyaspor deplasmanında sürdürme amacında.
Kırmızı beyazlılarda sakatlığı devam eden Culestka ve henüz formda olmayan Tarık Çamdal haricinde sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor.

ANTALYASPOR ÜSTÜN
İki takım arasında daha önce oynanan 37 karşılaşmada Antalyaspor 15 karşılaşmada sahadan 3 puanla ayrılırken, Ankaragücü ise 11 kez galip geldi. 11 karşılaşmada ise taraflar yenişemeyerek sahadan beraberlikle ayrıldılar. Bu karşılaşmalarda ise Antalyaspor'un 45 golüne, Ankara temsilcisi 47 golle karşılık verdi. Son 10 karşılaşmada ise Antalyaspor sahadan 7 kez galibiyetle ayrılırken, Ankaragücü ise son galibiyeti 13 Mayıs 2007 tarihinde aldı. Ligin ilk yarısında deplasmanda oynanan karşılaşmada kırmızı beyazlılar 18'inci dakikada Hakan Özmert'in golü ile sahadan 3 puanla ayrılmışlardı.

MAÇIN HAKEMİ KORAY GENÇERLER
Öte yandan her iki takım içinde kritik mücadeleyi Manisa bölgesi hakemlerinden Koray Gençerler yönetecek. Koray Gençerler, Antalyaspor'un son oharak Ziraat Türkiye Kupası'nda deplasmanda oynanan ve kırmızı beyazlı takımın sahadan 3-2 galibiyetle ayrıldığı Karadeniz Ereğli Belediyespormücadelesini yönetmişti.
Yarın saat 20.30'da Antalya Arena Stadyumu'nda oynanacak olan mücadelede Koray Gençerler'in yardımcılıklarını ise Volkan Ahmet Narinç ve Candaş Elbil yapacak.
Faruk ÇELİK, Ramazan BOZCA

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum