ANTİAD'ın 5. dönem başkanı Ferhat Yıldız

Antalya İş İnsanları Derneği'nin (ANTİAD) 5'inci dönem başkanlığına Ferhat Yıldız seçildi

ANTİAD'ın 5. dönem başkanı Ferhat Yıldız
12 Ocak 2020 - 15:40
Seçimlere tek aday olarak giren Yıldız, “ANTİAD'ı Antalya'nın en etkin iş insanları derneği yapmak için çalışacağız" dedi.
ANTİAD 5'inci dönem başkanlık seçimi, bir otelde yapıldı. ANTİAD üyelerinin yüzde 70 katılım gösterdiği seçimde tek aday listesi onaylandı. ANTİAD 5'inci dönem başkanlığına iş insanı Ferhat Yıldız seçildi. ANTİAD'ın yeni yönetim kurulunda Bilal Köleoğlu, Coşkun Altun, Hüseyin Şam, Mehmet Kara, Rıza Atçı, Serkan Çobanoğlu, Burak Yılmaz, Cemil Akçay, Cüneyt Akgül, Ferhan Alıcı, Tezcan Saçak, denetleme ve disiplin kurulunda ise Hayri Köse, Nuri Avcı, Refik Cengiz, Asena Yıldırım, Barış Kurucu, Bayram Şimşek yer alıyor.

'EN ETKİN İŞ İNSANLARI DERNEĞİ YAPMAK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ'
ANTİAD'ta başkanlık heyecanı yaşayan iş insanı Ferhat Yıldız, çok mutlu olduğunu belirtti. ANTİAD'ın yeni tüzüğüne göre 3 yıl başkanlık yapacağını söyleyen Yıldız, yeni dönemde yapacakları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Başkan Ferhat Yıldız, “Derneğimiz üyelerle birlikte yürütülecek. Daha şeffaf hesap verir aktif bir yönetim sergilenecek. Ticaret odaklı toplantılara önem verilecek. Konuklu akşam yemeği organizasyonları düzenleyeceğiz. Üniversite onaylı eğitim programları düzenleyerek dernek üyelerimize çeşitli bilgilendirmelerde bulunacağız. ANTİAD A.Ş. kurup sosyal projeleri artırıp diğer sivil toplum kurumlarıyla birlikte güçlü iletişim halinde olacağız. Yurt içi ve yurt dışı fuar organizasyon faaliyetlerine ağırlık vereceğiz. ANTİAD'ı Antalya'nın en etkin iş insanları derneği yapmak için çalışacağız" diye konuştu.. DHA

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum