Antalyaspor'un, dış sahada 7 maçlık yenilmezlik rekoru

Süper Lig'de 11 maçlık yenilmezlik serisi cumartesi günü oynana  Başakşehir mağlubiyeti ile sona eren Antalyaspor, dün Trabzonspor beraberliğiyle deplasmanda 7 maç yenilmeyerek yeni bir kulüp rekoru kırdı.

Antalyaspor'un, dış sahada 7 maçlık yenilmezlik rekoru
09 Temmuz 2020 - 13:35
Süper Lig'de 11 maçlık yenilmezlik serisi cumartesi günü oynanan  Başakşehir mağlubiyeti ile sona eren Antalyaspor, dün Trabzonspor beraberliğiyle deplasmanda 7 maç yenilmeyerek yeni bir kulüp rekoru kırdı.

Antalyaspor, dün deplasmanda karşılaştığı Trabzonspor maçında 8 oyuncusundan eksik olmasına rağmen 1 puanla dönmenin mutluluğunu yaşıyor. Süper Lig'de tarihinde ilk defa 11 maçlık yenilmezlik serisine ulaşan kırmızı beyazlılar Trabzonspor beraberliğiyle bir ilke daha adını yazdırdı. Antalyaspor Trabzon deplasmanında dış sahada yenilmezlik sayısını 7'ye çıkararak kulüp olarak bir rekor daha kırdı. En son 2009- 2010 sezonunda dış sahada 6 maç kaybetmeyen kırmızı beyazlılar, Trabzon deplasmanında kazanılan puanla 10 yıl önceki rekorunu egale etti.

Süper Lig'de 11 maçlık yenilmezlik serisi cumartesi günü oynanan Başakşehir karşılaşmasıyla sona eren kırmızı beyazlılar, ligde son 13 maçında 1 mağlubiyet, 6'şar galibiyet ve beraberlik elde etti.  Antalyaspor, Süper Lig'in 32'inci haftasında aynı kentin takımı  Alanyaspor ile karşılaşacak. Pazar günü Antalya Stadyumu'nda oynanacak maçta  Antalyaspor, 3 puan kazanmayı hedefliyor.

DHA

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum