Antalyaspor hentbol takımında 7 imza

HENTBOL Erkekler Süper Lig'de mücadele eden Antalyaspor, antrenör Murat Mızrakçı ve oyuncular Savaş Beyhan, Anıl Tanman, Ali Emre Babacan, Nevzat Anıl Yıldız, Ümit Bahadır, Serhat...

Antalyaspor hentbol takımında 7 imza
09 Eylül 2021 - 12:24
HENTBOL Erkekler Süper Lig'de mücadele eden Antalyaspor, antrenör Murat Mızrakçı ve oyuncular Savaş Beyhan, Anıl Tanman, Ali Emre Babacan, Nevzat Anıl Yıldız, Ümit Bahadır, Serhat Karadoğan ile sözleşme imzaladı.

Antalyaspor'un Hasan Subaşı Tesisleri'nde düzenlenen törende başkan Hakan İrban, antrenör Murat Mızrakçı yönetimindeki takımla ligi en iyi şekilde tamamlamayı hedeflediklerini söyledi. Oyuncularla imza töreni gerçekleştirerek sezona 'merhaba' dediklerini anlatan İrban, "Geçen sezon başarılı yönetim sergileyen Murat hoca ile birlikte çalışacağız. Ligde Türkiye'nin en genç oyuncu grubuna sahip takımız. Oyuncularımızın yaş ortalamasının 22.6 olması, bizim için çok önemli özellik. 18 Eylül'de İzmir Büyükşehir ile sezona başlayacağız. Başarılı bir sezon geçirmek istiyoruz. Ligde kalıcı olup, Süper Lig'de Antalyaspor adını temsil etmek istiyoruz. Genç oyuncularımızı milli takıma kazandırmayı istiyoruz. Alt yapıdan A takımda yer alan oyuncularımızla başarı kazanmak en büyük hedefimiz" diye konuştu.

Antalyaspor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Levent Küçükçolak, genç takım olma özelliğini iyi kullanıp, en centilmen takım olarak başarı elde edeceklerine inandığını dile getirdi. İyi sezon geçirmeyi dileyen Küçükçolak, Antalyaspor'un ligdeki en düşük bütçeli takımlardan biri olduğunu vurguladı. Antrenör Mızrakçı da tesis imkanı, sporculara sunulan imkanlar açısından ligdeki bir çok kulüpten iyi olduklarını söyledi. Lige iyi şekilde hazırlandıklarını aktaran Mızrakçı, hızlı oyun anlayışı ve takım ruhuyla sahaya iyi oynayan, güzel sonuç alabilen takım yansıtmak istediklerini belirtti.

Oyunculardan Savaş Beyhan, 6 yıldır forma giydiği takımında 3 yıldır kaptanlık yapmanın gururunu yaşadığını söyledi. Beyhan, ligde en iyi şekilde mücadele edeceklerini söyledi. Tören sonunda İrban, antrenör Murat Mızrakçı, oyuncular Savaş Beyhan, Anıl Tanman, Ali Emre Babacan, Nevzat Anıl Yıldız, Ümit Bahadır, Serhat Karadoğan ile 1 yıllık sözleşmeye imza attı. Tören sonrasında İrban, antrenör Mızrakçı ve oyuncularla fotoğraf çektirdi. 


DHA

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum