Antalyaspor'da yenilmezlik serisi 8 maç oldu

Antalyaspor'da yenilmezlik serisi 8 maç oldu
21 Mart 2022 - 15:40

Adem AKALAN/ANTALYA, (DHA) - SPOR Toto Süper Lig ekiplerinden Fraport TAV Antalyaspor, ligin 30'uncu haftasında sahasında oynadığı GZT Giresunspor'u yenerek yenilmezlik serisini 8 maça çıkardı. Kırmızı beyazlı ekip, Giresunspor ile bu sezon biri Türkiye Kupası olmak üzere oynadığı 3 maçtan da galibiyetle ayrıldı.

Ara transfer döneminde kadrosunda dahil ettiği oyuncularla bambaşka çehreye dönüşen Fraport TAV Antalyaspor, ligde puanları toplamaya ve üst sıralara tırmanmaya devam ediyor. Antalyaspor, ligin 30'uncu haftasında sahasında GZT Giresunspor'u Veysel Sarı, Doğukan Sinik, Fredy ve Naldo'nun golleriyle 4-1 yenerek sahadan ayrıldı.

LİGDE 10'UNCU SIRAYA YÜKSELDİ

Aldığı galibiyetle yenilmezlik serisini 8 maça çıkaran Akrepler, son 8 haftada 5 galibiyet ve 3 beraberlikle 18 puan toplayarak 41 puanla ligde 10'uncu sıraya yükseldi. Antalyaspor, bu haftalar diliminde rakiplerine 11 gol atarken kalesinde ise sadece 2 gol gördü.

GİRESUNSPOR'U 3 MAÇTA DA YENDİ

Akdeniz ekibi, GZT Giresunspor'a karşı bu sezon 1'i Ziraat Türkiye Kupası, 2'si ligde olmak üzere oynadığı 3 maçtan da galibiyetle ayrıldı. Kırmızı beyazlılar ligde Karadeniz ekibini deplasmanda 2-1, iç sahada 4-1 mağlup ederken, kupa maçında da sahadan 2-1 üstünlükle ayrıldı. Antalyaspor, 3 maçta rakibine 8 gol atarken kalesinde ise 3 gole engel olamadı.

SERİSİ GENELDE 8, SAHASINDA İSE 9 MAÇ OLDU

Akrepler, ligde oynadığı son 8 maçta yenilgi yüzü görmedi. Süper Lig'in 22'nci haftasında deplasmanda Ç. Rizespor'a 2-1 kaybeden Fraport TAV Antalyaspor, sonrasında oynadığı VavaCars Fatih Karagümrük (3-0), Yeni Malatyaspor (2-1), DemirGrup Sivasspor (1-0), Medipol Başakşehir (1-0) ve GZT Giresunspor (4-1) maçlarını kazanırken, Gaziantep FK (0-0), Beşiktaş (0-0) ve Adana Demirspor (0-0) ile berabere kalıp hanesine 18 puan yazdırdı. Akdeniz ekibi sahasında oynadığı son 9 maçta 6 galibiyet ve 3 beraberlik alarak 21 puan kazandı.

ŞAHİN'DEN TAKIMA 4 GÜN İZİN

Fraport TAV Antalyaspor futbol sorumlusu Nuri Şahin, GZT Giresunspor galibiyetinin ardından takıma 4 gün izin verdi. Kırmızı beyazlı ekip, A Milli Futbol Takımı'nın Portekiz ile oynayacağı 2022 FIFA Dünya Kupası elemeleri play-off müsabakasının ardından ligin 31'inci haftasında deplasmanda oynayacağı Altay maçının hazırlıklarına cuma günü Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla başlayacak.

FOTOĞRAFLI


DHA

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum