Antalyaspor'da Wright durdurulamadı

Antalyaspor'da Wright durdurulamadı
21 Mayıs 2022 - 10:04

Adem AKALAN/ANTALYA, (DHA)- SPOR Toto Süper Lig'in en formda takımlarından Fraport TAV Antalyaspor'un Amerikalı forvet oyuncusu Haji Wright durdurulamadı. 24 yaşındaki ileri uç oyuncusu son 8 haftada 8 kez fileleri havalandırarak gol sayısını 14'e yükseltti.

Ligde oynadığı son 16 maçta yenilgi yüzü görmeyen Fraport TAV Antalyaspor, ligin 38'inci ve son haftasında sahasında Galatasaray ile karşılaştı. Kırmızı beyazlılar, bu maçtan da 1-1 beraberlikle ayrıldı.

EN GOLCÜ WRİGHT

Antalyaspor'un Amerikalı forveti Haji Wright, attığı gollerin yanı sıra gösterdiği performansla dikkatleri üzerine topladı. Sezon başında Danimarka ekiplerinden Sonderjyske'den 1,5 yıllığına kiralık olarak kadroya dahil edilen Wright, ligdeki son 8 maçta 8 gol ve 3 asistlik katkı sağladı.

38 hafta sonunda golcü oyuncu 1896 dakika sahada kalırken toplam 14 gol ve 3 asistlik performans ortaya koydu. Wright, 3 Ziraat Türkiye Kupası maçında 173 dakika yeşil zeminde kalırken 1 gol atma başarısı elde etti. Antalyaspor'da Amerikalı santraforu 6 golle Fredy, 5 golle Naldo ve 4'er golleri bulunan Fernando ve Luiz Adriano takip etti.

FOTOĞRAFLI

 


DHA

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum