Anısını sporla yaşatıyorlar

Geçtiğimiz yıllarda hayatını kaybeden Engin Özer anısına gerçekleştirilen 2’nci Geleneksel Engin Özer Futbol Turnuvası 16 takımın katılımı ile start aldı

Anısını sporla yaşatıyorlar
11 Haziran 2019 - 18:50
Geçtiğimiz yıllarda hayatını kaybeden Engin Özer anısına gerçekleştirilen 2’nci Geleneksel Engin Özer Futbol Turnuvası 16 takımın katılımı ile start aldı.
 
Laraspor Futbol Kulübü Başkanı ve aynı zamanda Antalyaspor'da Altyapıdan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan Sezgin Özer'in geçtiğimiz yıllarda geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden kardeşi Engin Özer'in adını yaşatmak için başlattığı futbol turnuvasının ikincisi başladı. Lara bölgesinde bulunan Fanatik Spor Tesisleri'nde başlayan ve 16 takımın katıldığı 2'nci Geleneksel Engin Özer Futbol Turnuvası'nın açılış maçları kıran kırana geçti. Açılışta konuşan Sezgin Özer turnuvaya destek veren bütün kulüp ve antrenörlere teşekkür ederken, velilerden çocuklarını spora yönlendirmelerini istedi.
 
SPORA TEŞVİK EDİN

Çocukların kötü alışkanlıklardan uzak durması konusunda en büyük etkenin spor olduğunu vurgulayan Özer, "Çocuklarımızı lütfen spora teşvik edin. Spor çocuklarımızın hem fiziksel ve ruhsal açıdan gelişmesine yardımcı olmasının yanında kötü alışkanlıklardan da uzak durmalarına yardımcı olur. Aynı zamanda çağımızın en önemli sorunlarının başında gelen internet ortamından da uzaklaşmasında en büyük ayraçlardan birisi spordur. Çocuklarımız sporun içinde olsun ama en önemlisi bir hedefleri olsun" dedi. Antalya'da faaliyet gösteren 16 spor kulübünün katıldığı turnuva perşembe günü yapılacak finallerle sona erecek.




FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum