ALANYASPOR KARTAL'A HAZIR

TÜM HESAPLAR, 3 PUAN ÜZERİNE

ALANYASPOR KARTAL'A HAZIR
27 Şubat 2020 - 17:19
Son 2 lig maçında sahadan mağlubiyetle ayrılarak liderlik yarışında yara alan Alanyaspor, yarın evinde Beşiktaş'ı ağırlayacak. Bahçeşehir Okulları Stadyumu'nda saat 20.00'da oynanacak olan mücadeleyi Halis Özkahya yönetecek.

Lige iyi başlamasına rağmen son haftalarda düşüşe geçen ve puan kayıpları ile liderlik yarışında yara alan Alanyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 24'üncü haftasında evinde Beşiktaş'ı ağırlıyor. Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final ilk maçında evinde Galatasaray'ı 2-0 mağlup ettikten sonra oynadığı 3 lig ve 1 kupa maçında galibiyet alamayan turuncu yeşilliler bugün sahaya 3 puan için çıkacak. Ligde deplasmanda oynanan Fenerbahçe karşılaşmasında sahadan 1 puanla ayrılan Alanyaspor, 22'nci haftada Gençlerbirliği’ne, 23'üncü haftada ise Sivasspor'a 1-0'lık skorlarla mağlup oldu.

ÇIKIŞ MAÇI OLARAK GÖRÜYORLAR

Bugün oynanacak olan Beşiktaş karşılaşmasını çıkış maçı olarak gören ve sahadan galibiyetle ayrılmak isteyen turuncu yeşilliler tüm hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı. Son 3 maçta bir puan alabildiklerini ve Beşiktaş karşısında yeni bir çıkış yakalamak istediklerini belirten Alanyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut, "Zor bir yarıştan çıktık. Hem kupa hem lig yarışı. İyi oynadığımız maçları kaybettik. Hem Sivas maçı hem Gençlerbirliği maçı olsun iki maçı da alacak potansiyele sahip takımız. Yeterince pozisyona girdik ama değerlendiremedik. İnşallah bu hafta yeni bir çıkış yakalamak istiyoruz" dedi.

BEŞİKTAŞ'A KARŞI GALİBİYETİ YOK

Saat 20.00'da Bahçeşehir Okulları Stadyumu'nda saat 20.00'da oynanacak olan mücadeleyi Halis Özkahya yönetecek. Özkahya'nın yardımcılıklarını ise Mehmet Metin ve Samet Çavuş yapacak. Özkahya, Alanyaspor'un son olarak ligin 4'üncü haftasında evinde koruk ettiği Fenerbahçe karşılaşmasında düdük çalmış ve turuncu yeşilliler bu maçta sahadan 3-1'lik galibiyetle ayrılmıştı. Daha önce Beşiktaş ile 7 kez karşı karşıya gelen Alanyaspor'un rakibine karşı galibiyeti bulunmuyor. Oynanan 7 maçın 6'sını Beşiktaş kazanırken 1 karşılaşmada ise taraflar sahadan 1 puanla ayrıldı. Bu 7 maçta Beşiktaş'ın 15 golüne Alanyaspor 4 golle karşılık verdi.

Ramazan BOZCA

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum