AK Partili vekillerden Manavgat'ta oda ziyaretleri

AK Parti MKYK Üyesi ve Antalya Milletvekili Tuba Vural Çokal ve İbrahim Aydın Manavgat'ta oda başkanlarını ziyaret etti. AK Partili Tuba Vural Çokal ve İbrahim Aydın, Manavgat Şoförler ve...

AK Partili vekillerden Manavgat'ta oda ziyaretleri
27 Ocak 2022 - 10:48
AK Parti MKYK Üyesi ve Antalya Milletvekili Tuba Vural Çokal ve İbrahim Aydın Manavgat'ta oda başkanlarını ziyaret etti.

AK Partili Tuba Vural Çokal ve İbrahim Aydın, Manavgat Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Muammer Ünal, Manavgat Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Abdullah Akça, Manavgat Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Mehmet Doğan, Manavgat Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Özcan, Manavgat Servisçiler Odası Başkanı Mustafa Aydın'a göreve seçilmeleri dolayısıyla tebrik ziyareti yaptı. Ziyaretlerde AK Parti Manavgat İlçe Başkanı Ahmet Ali Erol ve ilçe yöneticileri de yer aldı.

Meslek odalarının toplumda önemli göreve sahip olduklarını kaydeden Çokal, "Meslek odalarımız üyelerinin hak ve hukukunu korumaları ve onları yapılan yasal değişikliklerden haberdar etmeleri anlamında çok önemlidir. Odalarımız ayrıca, günümüzün rekabetçi ortamında üyelerine her türlü bilgi ve eğitimi sunarak, onları ekonomik olarak zarara uğramalarının önüne geçiyor" dedi.

SALGINDA YAPILAN YARDIMLAR

Türkiye'nin ve dünyanın 2 yıldır çok ağır salgın süreci yaşadığını hatırlatan Çokal, "Ülkemizde bu salgından en çok etkilenen küçük esnafımız. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatlarıyla hükümetimiz, özellikle küçük esnafın salgından ekonomik olarak zararını en aza indirebilmeleri amacıyla kredilerden, vergi ötelemelerine kadar birçok  çalışma gerçekleşti. Bütün bunlarla hükümetimiz aldığı tedbirlerle esnafımızın ayakta durmasını sağladı" diye konuştu.

ZARARLARIN GİDERİLMESİ İÇİN YAPILANLAR

Geçen Temmuz ayında Manavgat'ın çok büyük felaket atlattığını kaydeden Çokal, şunları söyledi:

"Yangının başladığı ilk gün başta Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu olmak üzere devletimizin bütün kurumları Manavgat'a geldi. Yangın süresince bütün bakanlarımız ilçemize geldi. Yangından zarar görenlerin zararının giderilmesi amacıyla çalışmaları eksiksiz yapıyoruz. Köylerimizi dolaştık. Bütün evlere girdik, insanlarının sorunlarını çözmek için gayret sarfettik."

Oda başkanları da üyelerinin yaşadıklarını sorunları aktardı.


DHA

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum