AK PARTİ 18 YAŞINDA

‘KARANLIKLARI AYDINLIĞA ÇEVİREN BİR MEŞALENİN HİKAYESİ’

AK PARTİ 18 YAŞINDA
14 Ağustos 2019 - 17:38
AK Parti Antalya İl Başkanı Av. İbrahim Ethem Taş, AK Parti’nin 18’inci kuruluş yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.
 
Yazılı mesajında ‘Memleket sevdasıyla işimiz hizmet, gücümüz millet diyerek Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde 14 Ağustos 2001 yılında çıktığımız kutlu yürüyüşümüz, bugün  18 yaşında’ diyen AK Parti İl Başkanı Av. İbrahim Ethem Taş, “Milletimizin bağrından kopan, her zaman milletin iradesini el üstünde tutan AK  Partimiz 17 yılı geride bırakırken ülkemizi hak ettiği noktaya taşıyacak adımları kararlılıkla atmış, bundan sonra da atmaya devam edecektir. Milletimize, ülkemize ve bayrağımıza sevdasını gecesine gündüzüne katıp çalışarak gösteren Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan‘ın önderliğinde 18 yaşına ulaşan AK Partimiz ile Türkiye’yi hak ettiği noktaya taşımak için daha yapacak çok işimiz var. Cumhuriyet tarihinde görülmemiş bir kalkınmayı 17 yıla sığdıran partimizin bugün her zaman çalışkan ve dinamik teşkilatlarıyla yaşı 18 olmuştur. AK Parti yorulmak bilmeden çalışan kadrolarıyla karanlıkları aydınlığa çeviren bir meşalenin hikayesidir. AK Partimiz parti içi demokrasi, siyasi ahlak ve millet iradesini her zaman öncelik kabul ederek Türkiye siyasi tarihinde önemli adımlar atmış demokrasimizin üzerindeki vesayet anlayışını yıkarak yeni yönetim sistemi egemenlik kayıtsız şartsız milletindir demiştir” dedi.
 
İL BAŞKANI TAŞ’TAN MESAJ
İl Başkanı Taş, mesajının devamında şu ifadelere yer verdi: “Türkiye siyasi tarihinde az rastlanacak bir siyasi başarıya ulaşan partimiz her seçimde başarısını yükselterek her zaman milletimizle omuz omuza yürümüştür. Demokrasimize yönelik saldırıları 15 Temmuz‘da olduğu gibi milletimizle birlikte göğüsleyerek yoluna devam etmiştir. Gözbebeğimiz Antalyamız da bu tarihi süreçte görülmemiş bir hizmeti alarak hak ettiği değeri almış almaya da devam etmektir.  Şehrimiz 17 yıl boyunca iktidarımıza her zaman büyük bir destek göstermiş bu desteğini her geçen yıl arttırmaya devam etmektedir. Bizim derdimiz her zaman millet olmuştur. Hiç kimseyi ötekileştirmeden, fikri ne olursa olsun derdi millet olan herkese kapımız açıktır. Bizim teşkilat olarak öncelikli görevimiz ülkemizin bu tarihi süreçte nereden geldiğini, nerede olduğunu, nereye gittiğini milletimizle paylaşıp, milletimizin gücünü ve desteğini AK Parti’de toplayabilmektir. Bu kutlu yürüyüşümüzde ülkemizi aydınlık yarınlara taşıyan, birçok önemli başarıya ve hizmete katkı sunan tüm değerli mensuplarını kutluyor, şu anda hayatta olmayan teşkilat mensuplarımızı rahmetle anıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, yaşımız her zaman 18 diyerek  partimizin 18. kuruluş yılının ülkemize ve milletimize hayırlara vesile olmasını diliyorum.”



FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum