Aile hekimlerinden anlamlı hediye

Antalya Aile Hekimleri Derneği (ANTAHED), 2019-2020 eğitim öğretim yılının açılmasıyla birlikte Kepez Şehit Ali Yılmaz İlkokulu 1'inci sınıf öğrencilerine çanta ve kırtasiye ürünleri dağıttı.

Aile hekimlerinden anlamlı hediye
11 Eylül 2019 - 17:11
ANTAHED, sosyal sorumluluk projesi kapsamında Kepez Şehit Ali Yılmaz İlkokulu'nda 1'inci sınıfta öğrenim gören 100 çocuğa çanta ve kırtasiye yardımı yaptı. Etkinliğe İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Murat Korkut, Kepez İlçe Milli Eğitim Müdürü ve Okul Müdürü Muhammed Kaya, ANTAHED Başkanı Dr. İbrahim Çelik, ANTAHED Genel Sekreteri Dr. Hüseyin Güntürkün, ANTAHED Sosyal Sorumluluk Komisyon Üyeleri Dr. Efsun Şenyüz, Uzm. Dr. Pınar Bilgili, okul öğretmenleri ve öğrenciler katıldı.
 
‘GÖZLERİNDEKİ IŞIK PAHA BİÇİLEMEZ’
Öğrencilere kırtasiye ürünleri hediye eden ANTAHED Başkanı İbrahim Çelik, “Kepez Şehit Ali Yılmaz İlkokulu'ndaki 1'inci sınıf öğrencilerine çanta, kalem, defter ve birçok kırtasiye ürünü dağıttık. Hediyelerini alan çocukların gözlerindeki ışığı, mutluluğu ve heyecanlarını görmek paha biçilemez bir duyguydu. Antalya Aile Hekimleri Derneği olarak, sosyal sorumluluk bilinciyle birlikte, geleceğin teminatı çocuklarımızın önemi ve değerinin farkındayız. Sağlık alanında öncü ve yol gösterici bir sivil toplum kurumu olmaya devam edeceğiz" dedi.
DHA

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum