ACILI ANNENİN YARDIM ÇIĞLIĞI

LÖSEMİ HASTASI OSMAN EFE ZOR DURUMDA

ACILI ANNENİN YARDIM ÇIĞLIĞI
18 Ekim 2019 - 15:04
Antalya'nın Korkuteli ilçesinde oturan Sebahat Kaygısız'ın oğlu 10 yaşındaki Osman Efe Yılmaz, lösemi tedavisi görüyor. Anne Sebahat Kaygısız, zor bir dönem yaşadıklarını belirterek yardım istedi.
Korkuteli Aşağıpazar Mahallesi'nde oturan Sebahat Kaygısız, geçen mayıs ayında rahatsızlığı nedeniyle hastaneye götürüldü. Yapılan tetkikler sonunda Osman Efe'ye akut lenfoblastik lösemi (ALL) teşhisi konuldu. Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde tedaviye alınan Osman Efe, kemoterapi görüyor.

MADDİ ZORLUKLAR ALTINDA EZİLİYORUZ
Oğlunun sağlığına kavuşması için dua eden Sebahat Kaygısız, tedavi masraflarını karşılamak için destek istedi. Hastalığın hem manevi hem de maddi anlamda kendilerini zorladığını belirten Sebahat Kaygısız, "Tedavi masrafları bir hayli yüksek. Maalesef bizler Mayıs ayında öğrendik. Antalya'ya gelip gidecek paramız dahi yok. Hastane tarafından karşılanan tedavi giderleri dışında kalan tüm masrafları kendimiz ödemek zorundayız. Maddi zorluklar altında eziliyoruz" dedi.

YARDIMLARINI BEKLİYORUZ
Korkuteli Engelli Aileler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Gülşen Güler ise “Dernek olarak burada engelli ailelere ve ihtiyacı olanlara yardımcı olmaya çalışıyoruz. 10 yaşındaki lösemi hastası Osman Efe Yılmaz için yardım kampanyası başlattık. Hayırseverlerimizin yardımlarını bekliyoruz" dedi. 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum